Inovacije u nezi starih u staračkim domovima

inovacije u nezi starih

Inovacije u nezi starih u staračkim domovima su u poslednje vreme na sve visem nivou.

Kako tehnologija unapređuje kvalitet života u domu Veljović Vožd

U današnjem digitalnom dobu, tehnologija igra ključnu ulogu u unapređenju kvaliteta života. A to posebno dolazi do izražaja u oblasti nege starijih osoba. Dom Veljović Vožd, kao lider u pružanju visokokvalitetne nege, prepoznaje značaj inovativnih tehnologija. I aktivno ih integriše kako bi poboljšao brigu, komunikaciju i sigurnost svojih korisnika. U nastavku istražujemo kako se ove inovacije primenjuju u svakodnevnom životu u domu Veljović Vožd.

Kroz celodnevnu brigu i negu korisnika Dom Veljović Vožd omogućava kontinuirano praćenje zdravstvenog stanja korisnika. Beleže se vitalni parametri poput krvnog pritiska, pulsa i nivoa kiseonika u krvi. Na taj način pruža se osoblju brže i preciznije informacije o stanju korisnika i omogućavajući im da odmah reaguju u slučaju potrebe.

Terapija kroz rekreaciju

Kroz šetnje u prirodi ili obilazaka kulturnih znamenitosti pružaju se korisnicima mogućnosti da iskuse svet izvan doma. Time se podstiče mentalno blagostanje i smanjuje osećaj izolacije.

Komunikacijske aplikacije za povezivanje sa porodicom

Uz pomoć modernih komunikacijskih aplikacija, kao što su video pozivi i poruke, korisnici Doma Veljović Vožd mogu lako i brzo komunicirati sa svojom porodicom i prijateljima. Ovo je posebno važno za one čiji su bližnji udaljeni geografski. Jer omogućava redovnu interakciju i održavanje emocionalne povezanosti.

Sigurnosni sistemi za zaštitu korisnika

Bezbednost korisnika je od najvećeg značaja. Zbog toga Dom Veljović Vožd koristi napredne sigurnosne sisteme koji obezbeđuju zaštitu 24/7. Ovi sistemi uključuju video nadzor, sigurnosne brave čime se obezbedjuje siguran i bezbrižan boravak za sve korisnike.

Uz upotrebu ovih inovativnih tehnologija, Dom Veljović Vožd postavlja standarde u pružanju visokokvalitetne nege. Takodje i unapređenju kvaliteta života starijih osoba. Kroz stalnu evoluciju i usavršavanje, ovaj dom ostaje predan pružanju najboljih mogućih usluga svojim korisnicima, istovremeno ih podržavajući u očuvanju njihove nezavisnosti i dostojanstva.

Ostale objave